Reisdocumenten Japan

Nederlandse en Belgische staatsburgers hebben geen visum nodig voor een vakantie in Japan. Wel is een geldig paspoort vereist dat nog minimaal 6 maanden na vertrek uit Japan geldig is. Bij aankomst krijg je een stempel in je paspoort waarmee je maximaal drie maanden in Japan kunt blijven. Wil je gaan werken, stage lopen of een langere periode in het land doorbrengen, dan is wel een visum vereist. Meer informatie kun je krijgen bij de Ambassade van Japan in Den Haag.

Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt dien je zelf bij de desbetreffende ambassade(s) na te gaan of een visum voor jou voor de desbetreffende landen wel of niet vereist is. Indien het wel vereist is verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.
 

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.